Diensten

Diensten

Wie zijn wij?
Een webwijs gezelschap journalisten dat klaar staat om individueel of in groepsverband freelance-klussen en (kortstondige) projecten uit te voeren op het gebied van schrijven, beeld en alles wat met het web te maken heeft.

Hoe werken wij?
Wanneer u contact met ons opneemt kijken wij op basis van beschikbaarheid en ervaring welke teamleden het meest geschikt zijn voor de klus. Natuurlijk kunt u hier ook zelf uw voorkeur over uitspreken. Sowieso denken we graag vrijblijvend met u mee. Mail ons uw dilemma’s, dan mailen wij onze ideeën.

Wat kost dat?
Afhankelijk van het type werk en de duur van het project maken wij voor u een prijskaartje op maat. Gemiddeld kost een Pavloviaan zo’n 45 euro per uur, maar gelukkig leven we volgens de Thaise spirit: onderhandelen kan altijd. Voor een vrijblijvende offerte, neem contact op met melvin@rondjevanpavlov.nl.

Wat doen wij?
Wij zijn beschikbaar voor de volgende werkzaamheden:

Journalistiek en (interim-)redactie
Met namen als NuZakelijk, MarketingFacts, TMG, NRC Media, tweakers.net en BNR Nieuwsradio op onze cv’s hebben wij – zowel voor online als print – uitgebreide ervaring met het leveren van journalistieke producties en redactionele werkzaamheden.
Laatste journalistiek en redactie klussen>

Bloggen en columns
Dagelijks bloggen wij in teamverband voor Veronicamagazine.nl.  Daarvoor schreven we al geruime tijd columns en blogs voor onze eigen site en gerenommeerde media als nrcnext, het Leidsch Dagblad, Nobiles Magazine en Unity FM. Ook verzorgden wij columns voor de website van VRIJ Festival.
Laatste blogs en columns >

Copywriting
Liever geen afgezaagde teksten voor uw website, folders of commercial? Pavlov schrijft informatieve of wervende copy die in het oog springt, zonder het doel voorbij te schieten. Eerder deden we dat al voor o.a. UPC (copy website) en Veronica TV (televisiepromo’s). Ook eindredactie en persberichten behoren tot de mogelijkheden.
Laatste copywriting klussen >

Videoproductie
Congres, festival of reportage? Het Rondje van Pavlov legt het professioneel vast in hoge resolutie. Dat deden wij eerder voor het StudentenKamerFestival Leiden en The Econometric Game van de Universiteit Amsterdam.
Laatste videoproducties >

Lezingen en workshops
Het Rondje van Pavlov is ook in te huren voor lezingen en workshops over bloggen en andere aan internetjournalistiek verbonden activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn een masterclass groepsbloggen voor de Universiteit Utrecht  en een lezing over livebloggen en bronnen verzamelen als internetjournalist voor SETUP Utrecht.
Laatste lezingen en workshops >

Meer informatie over onze werkzaamheden en prijzen?
Mail naar redactie@rondjevanpavlov.nl.

pavlov_heel

Ervaring
Het Rondje van Pavlov heeft in volledige samenstelling gewerkt voor:

Individueel deden de leden ervaring op bij o.a.:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *