Testimonials

Testimonials

We kunnen nu wel brullen dat we goed zijn in wat we doen, en zijn ook zeker niet bescheiden, maar een second opinion kan nooit kwaad. Gelukkig wilde deze mensen een lans voor ons breken:

Verslaggeving en nieuwsaggegratie

“Voor het event ‘RethinkingMedia: Show Me The Money’ waren we op zoek naar een team van flexibele, jonge verslaggevers die onze newsdesk konden bemannen. Voor het aggregeren van alle content die tijdens het event beschikbaar kwam en het creëren van video-interviews met sprekers en gasten. Het team van Pavlov heeft ons daar perfect bij geholpen!

– Organisatie Rethinking Media Congres (waar we mee thuis kwamen)

Videoregistratie

“Donderdag 24 februari 2011 was voor ons, als organisatie van Stukafest Leiden, een onvergetelijke dag. Het filmpje dat de jongens van het Rondje van Pavlov die avond van ons festival maakten, laat goed zien waarom. Ze legden de avond prachtig vast, van de eerste gasten die naar de officiële opening kwamen fietsen, tot publiek dat enthousiast ‘Stukafest!’ in de Pavlovcamera schreeuwde tijdens het afsluitende Stukafeest. En uiteraard genietende gasten én artiesten tijdens de optredens op krappe studentenkamers, tussen bierkratjes en soms zelfs gefilmd vanaf hoogslapers.”

– Organisatie Stukafest (onze ervaringen, foto’s en het filmpje)

Radiocolumns en -uitzendingen

“Sinds begin 2010 verzorgen de heren van het Rondje van Pavlov een wekelijkse column voor Stud Radio, het Leidse studentenradioprogramma op Unity FM. Grote sporters, twijfelachtige YouTube-sterretjes, Berlusconi en Loes Luca: niemand ontsnapt aan hun kritische pen. Nu en dan komt het Rondje van Pavlov zelfs de volledige uitzending overnemen, wat voor ons heel gezellig is, en voor de luisteraars ongetwijfeld ook.”

– Redactie Studradio (onze gesproken columns)

Willekeurige events

“Bepakt met camera’s, schrijfblokken en microfoons waren de mannen van Pavlov, strak in pak, netjes op tijd in het Martini Plaza in Groningen. Langs de catwalk stonden zij klaar om als paparazzi de gasten van het feest als ware Hollywood sterren te ontvangen. Vol enthousiasme werd de eerste gast even hartstochtelijk ontvangen als de 300ste. Met de juiste camera’s, goede vragen en een vrolijke lach hebben deze jongens het entree spectaculair gemaakt. Deze jongens hebben doorzettingsvermogen, zijn makkelijk in de omgang en hebben een flinke dosis humor. Voor een volgend evenement zal ik ze zeker weer boeken!”

– Organisatie Tele2 bedrijfsfeest (en ja, daar zijn foto’s van)


Niet overtuigd? Lees dan wat andere journalisten en bloggers over ons zeiden:

[quotcoll]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *