in beeld, blog

“Marktplaatsbashing” door Nico Dijkshoorn

Het gaat goed met absurdismepoĆ«et Nico Dijkshoorn. De Leidse schrijver is de vaste huisdichter van De Wereld Draait Door, rijmt iedere week in de ochtendshow van Giel Beelen en is panellid van de AVRO show Gehaktdag. Alsof dit alles nog niet genoeg is presenteerde ‘s lands bekendste twitteraar afgelopen woensdag ook nog eens een nieuwe pennenvrucht, die de efficiĆ«nte naam Dijkshoorn mee kreeg. Pavlov was present en registreerde een karakteristieke Dijkshoorn voordracht uit eigen werk. Video achter de klik!

Later deze week zal ook een interview met Nico online gaan. Blijf ingeschakeld!

One response to ““Marktplaatsbashing” door Nico Dijkshoorn”

  1. Erik says:

    De man is geweldig. De camerakunsten wat minder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *