Pavlov doet Stukafest registratie

Aangezien er met bloggen nog steeds geen droog brood te verdienen valt, proberen de Pavlov leden zo nu en dan ook nog een serieus mediaklusje te doen. De bapao’s en red bulls die tijdens het scriptie schrijven worden versleten moeten immers ergens van worden bekostigd.

Zo kon het dat Hans, Wout en Melvin afgelopen donderdag met een monster van een camera tussen de aangekoekte vaat, gejatte verkeersborden en rondslingerende slipjes doorslalomden. In opdracht van de organisatie mochten zij namelijk het StudentenKamerFestival (kortweg Stukafest) verslaan. Het resultaat van hun nachtelijke draaisessies is, behalve een hernia voor Hans (volgende keer een lichtgewicht statief), een blauwtje voor Melvin (volgende keer geen shoarma tussendoor) en spierpijn voor Wout (volgende keer minder overhead shots) deze video.

Mocht u na het zien enthousiast zijn en ook kek bewegend beeld willen buitmaken, dan offerteren wij u graag via redactie@rondjevanpavlov.nl.

Foto’s van onze uiterst vakkundige werkwijze na de sprong.

3 responses to “Pavlov doet Stukafest registratie”

  1. Niels says:

    Puike film. Met hipstamatic shots & al erbij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *