Video: Simon de Sprinter en Hein de Sneltrein

Een kapitale blunder. Zo zou je het achterwege laten van toiletten in nieuwe sprinter treinen met recht kunnen noemen. Deze ondergewaardeerde gele sjeeskokers mogen dan wel korte ritjes afwerken, dat wil niet zeggen dat de reizigers tussen Koog-Bloemdijk en Woerden maar in hun broodtrommel moeten pissen. Of wel, mevrouw Melanie Schultz? Gisteren werd bekend dat de bescheiden boemelforens tot zeker 2025 moet wachten vooraleer hij zijn gouden trots weer in een treinpot kan laten klateren. 14 jaar lang de nood ophouden.  Dat is zo schandalig, dat roept om een tegengeluid. Dat roept om protest. Dat roept om afzeikerij (haha). Dat roept om… satire!

Deze video is de verknipte vrucht van een heerlijke avond met Lorenz van Gool.

2 responses to “Video: Simon de Sprinter en Hein de Sneltrein”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *