Blogback week 28

Pavlov geeft elke week een overzicht van de 6 meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.

1. Ouderdom is voor mietjes
Wat nou ouderdom? Deze 76-jarige skater heeft schijt aan de zwaartekracht en eigenlijk ook gewoon aan zijn heup. Lloyd Kahn (blog) begon op zijn 65ste met skateboarden en is verslaafd. Misschien houdt deze oude baas ermee op als hij niet meer kan lopen, maar dat duurt nog zeker wel twintig jaar als het aan hem ligt. Check de video van AOL over deze harde oude baas. (HK)

2. Zombies doen Havana
Er vindt een nieuwe revolutie plaats in Cuba. Maar dit keer zijn het geen sigaarrokende communistische cowboys die het land overnemen. Nee, het is een zombie-apocalypse die de kusten van de vrijstaat van onze lieve Castro bereiken en Havana proberen over te nemen. Maar gelukkig is daar Shawn, umm, nee ik bedoel Juan om de wandelende ‘Amerikaanse dissidenten’ te lijf te gaan in het vermakelijke én originele Juan of the Dead. (HK)

3. Hocus Pocus motherf*cker
In de nieuwste editie van Epic Rap Battles kruizen twee van de bekendste filmtovenaren hun staf. De beledigende spreuken en magische punchlines zijn dan ook niet van de lucht. Hocus pocus motherf*cker! (MC)

4. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik misschien zeggen
De scheidslijn tussen persoonlijke vrijheden en een strafbaar feit is in ons land zo dun als een draadje. Noem een agent een incompetente kloothommel en je ontvangt een boete, retweet andermans doodsbedreiging en even later ben je zelf het haasje. In dat licht is het interessant om eens over de schutting te kijken en ons af te vragen wat volgend filmpje teweeg kan brengen. Wat we zien: Italiaanse man snijdt geit in stukken en zegt: ‘Se fosse Berlusconi’, ‘Als dit Berlusconi was’. De grote vraag is nu: mag dat? (EdJ)

5. De terugkeer van het drollencolbert
Wielergoeroe en NOS reus Mart Smeets staat bekend om zijn dubieuze kledingkeuze. Hijst hij zich tijdens de schaatsgekte steevast in Noorse truien met gekke patroontjes, zodra de wielergekte toeslaat hult hij zich in felgekleurde, vloekende overhemden. Dat Nederland daar niet zomaar aan voorbij gaat blijkt wel uit deze hilarische blog met kapitale, opbouwende stijladviezen. “Schat, kom eens kijken. WTF draagt Mart nu weer?” (MC)

6. Een Japans achterwerkmitrailleur
Ik heb altijd gedacht dat ik de enige was met een redelijk verknipte gedachtengang, maar vandaag bewees een filmpje op het internet het tegendeel. Want ook Japanners blijken te beschikken over een hersenplaat die vanwege kortsluiting de meest ongebruikelijke verbanden maakt. De maker van het volgende clipje liep naar verluidt al langer met de gedachte rond van een vrouw die in het heetst van de strijd een niet misselijke machinegeweer uit haar achterwerk schuift en het kwaad bestrijdt. En zo geschiedde. (EdJ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *