Dominique Strauss-Kahn moet meer water drinken.

Het zal je overkomen: Je bent een van de machtigste mannen ter wereld en wordt beschuldigd van verkrachting. Nota bene van een afzichtelijk kamermeisje. Van de ene op de andere dag verander je van succesvol zakenman in een oude viespeuk, in een aanrander, in een beestachtige verkrachter die zijn macht misbruikt. Het overkwam DSK, Dominque Strauss-Kahn.

Dat zijn reputatie en zijn imago te grabbel worden gegooid, is nog niet eens het ergste. In verschillende interviews die vandaag verschenen deelt het kamermeisje onbedoeld een wel heel intieme sneer uit richting DSK. Zijn zaad zou “nat en zuur” zijn. Au, dat is pijnlijk. Vooral die laatste classificering.

Want hoe in hemelsnaam kom je aan zuur zaad? En belangrijker: hoe kom je er vanaf? Dat je dagelijks je naam in één adem hoort noemen met ‘zedendelinquent’ is tot daaraantoe, maar dat je kwakje in verband wordt gebracht met augurken is een martelgang. Van dat predicaat kom je nooit meer af.

Alhoewel. Op de website Dokter.nl blijken meer mensen last te hebben van zuur sperma – zowel de producent als de consument. Uit de correspondentie tussen de verschillende bezoekers wordt duidelijk dat minder koffie en meer water drinken helpt. Bij anderen schijnt fruit te werken. Is de zure bom echt niet binnen te houden, wat als we de kamerjuffrouw mogen geloven ook bij DSK het geval is, wil een kuurtje amoxicilline sandoz disper 500 helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *