Blogback week 33

A shitty job
Deze weerman probeert verslag te doen van orkaan Irene vanuit Ocean City, Maryland. Hij wordt door de zee bestookt met een soort schuim. Hij weet niet wat het is, maar weet wel dat het niet al te fris smaakt. Dat is niet zo raar; het schuim bestond waarschijnlijk een mix van zeewater en de inhoud van de nabije riolering. Yugh.

Reporter Gives Update Covered In Sea Foam: MyFoxNY.com

Jong geleerd…
De titel van dit overzicht zegt genoeg: “12 Great Parenting Products for Traumatizing Your Baby”. Voorbeelden? Buisjes en bekertjes om te plassen. Een kindergevangenis waar je op moet zitten. Een bijtteller. Jawel, een bijtteller. Het gaat zoals vermeld om totaal 12 van dit soort verschrikkelijke producten, dus kijk vooral verder op deze pagina.

We’re not so different…
Dieren zijn schattig. Vooral als ze op ons lijken. Op Cracked vandaag een heel erg leuk en verrassend overzicht van een zestal dingen die dieren met ons gemeen hebben. Wist u bijvoorbeeld dat vogels erg op hun grammatica gesteld zijn? Of dat walvissen popsongs maken die tot wereldwijde hits kunnen uitgroeien? Nogmaals: een verrassend overzicht.

Wat nou, binnen blijven
Bij een orkaan wordt iedereen natuurlijk aangeraden om weg te vluchten, of tenminste ramen en deuren te sluiten. Maar is het niet veel leuker om te gaan sporten?

Films van nu zijn KUDT
Duitse filmstudent Matthias Stork heeft het helemaal gehad met de actiefilms van tegenwoordig. In een rant/essay/video van twee keer tien minuten over het fenomeen “chaos cinema” krijgen onder andere de technieken van Michael Bay (EXPLOSIONS!!!11) er flink van langs. Beide filmpjes zijn zeker het kijken waard, want het verklaart dat knagende gevoel na het kijken van weer zo’n standaard kudtfilm.

Vlieg in een web: de nieuwe Flappie
Die jeugdige onschuld van kleine kotertjes toch. Die geloven echt alles. Dus wanneer er een vliegje vastzit in een spinnenweb, dan komt dat vast wel goed, toch? Cute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *