Blogback week 34

The Eventcident

Cracked.com bewijst dat bijna elke filmtrailer hetzelfde is.


Every Teaser Trailer Ever — powered by Cracked.com


Stunt poetry

Dante Ha is in het dagelijks leven stuntman. Hij heeft onder andere meegewerkt aan The Dark Night Rises en X-Men First Class. In onderstaand filmpje demonstreert Ha zijn flexibiliteit in slowmotion, wat erg toffe beelden oplevert.

Stunt Poetry from Rishi Kaneria on Vimeo.

The Buttman Rises
Als we het toch over The Dark Night Rises hebben, hier een foute pornoparodie van de trailer. Beeld is SFW, tekst ook. Favorieten: Een thorny Poison HIV.

Ontbijt vanuit een helikopter
In Texas hebben ze een groot probleem: wilde zwijnen. Ze vreten alles op, maken het land kapot en verrek, ze maken heel Dijkshoorniaans niet eens hun kruiswoordraadsels. Kortom: je hebt er niks an. Dus wat doet de staat Texas: de duim omhoog voor een motie om vanuit een helikopter zwijnen te schieten voor instant bacon. Wat Luke Skywalker met wombats kan, kunnen rednecks met zwijnen. Check die repo van The Daily.

Graphic. Info Graphic.
Special Agent 007, James Bond, doet meer dan bad guys beaten en mooie vrouwen versieren. Hij moet immers geregeld van de een naar de ander komen, dus zijn ook toffe voertuigen van groot belang. Wij vonden een geweldige infographic van de 28 auto’s, 6 helikopters, 2 tanks en alle andere transportmiddelen waarmee onze redder en vriend zich tijdens zijn avonturen heeft voortbewogen. Liefhebbers van dit alles zullen hun ogen uitkijken.

RRaaaaaRRR…
Hieronder een YouTube video. De omschrijving: Going to the Store – Normal Guy, Normal Walk.
Commentaar van een van de kijkers: What the Actual Fuck?
Oordeelt u zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *