in blog

De vijfde Beatle

The Beatles waren nergens geweest zonder hun manager Brian Epstein. Hij was de enige die John, Paul, George en Ringo een kans gaf nadat hij ze in 1962 ontdekte in een donker vochtig keldercaf├ę in Liverpool. Geen Fab Four zonder deze Vijfde Beatle.

De getroubleerde Epstein stierf in 1967 op het hoogtepunt van de Beatles aan een overdosis. Hij miste The Magical Mystery Tour en de White Album, maar ook de tragische breuk van zijn sterren.

Broadway-producer Vivek J. Tiwary en tekenaars Andrew C. Robinson en Kyle Baker besloten het verhaal van Epstein te vertellen in een prachtig geïllustreerde graphic novel The Fifth Beatle. En te zien aan de trailer een must have voor de fans

The Fifth Beatle is vanaf 19 november te koop.

Deze blog verscheen eerder op SMTHNG.nl en dehardekaft.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *