Jan Dijkgraaf eruit, Matthijs van Nieuwkerk ook

En toen was daar ineens Matthijs van Nieuwkerk om het gat op Twitter te dichten. Sinds de DWDD-presentator met open mond naar tafelgast Nalden zat te luisteren en met enige ironie aangaf ontzettend jaloers te zijn op de selfmade ‘oplettende jongeman’, leek hij zichzelf naar voren te hebben geschoven als de waardige, maar tijdelijke plaatsvervanger van HP/De Tijd hoofdredacteur Jan Dijkgraaf. Maar wat blijkt: het is een fake. Jan Dijkgraaf gaf op 4 december aan in de lurkstand te gaan en op het social platform voorlopig niet meer terug te keren. Tegen de heren van Pavlov wist hij nog wel op te biechten in de persoon van Nalden als opvolger geen heil te zien: “Master, hilarisch, dat is me allemaal veel te hip.”

59gz

Matthijs van Nieuwkerks eerste ‘eigen’ tweetpic. “Met de groeten vanaf de Kerstmarkt.”

Update 13 december 0:58: Volgens de zoon van Matthijs van Nieuwkerk is de Twitter-account van @MatthvNieuwkerk fake.

nieuwkerk

3 responses to “Jan Dijkgraaf eruit, Matthijs van Nieuwkerk ook”

  1. Jimmer says:

    Wat Dijkgraaf doet is niet belangrijk, Dijkgraaf vindt vooral zichzelf erg belangrijk. Donder toch lekker op met de kale idioot die niks voorstelt en niet eens een fatsoenlijke column kan schrijven.

  2. L. says:

    Doe je huiswerk en kom erachter dat het nep is!

  3. Lorenz van Gool says:

    Aankomende journalist Erik, je weet dat bekende personen een label Verified Account krijgen, rechtsboven in Twitter? Inderdaad, het is nep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *