Asus Nationale Flexplektest: lang leve de freelancer

Hoewel enkelen van ons freelancerscollectief inmiddels de weg naar loonslaaf hebben bewandeld, blijft het gros van Het Rondje van Pavlov nog steeds actief als freelancer. En dat bevalt ons nog steeds goed. Eén van die voordelen van een vrije freelancer? Afwisselen van werkplek.

Zzp’ers, freelancers en ondernemers moeten het ongetwijfeld kennen: altijd in de weer, van hot naar her, rennen, vliegen… Maar dat betekent ook steeds nieuwe inzichten opdoen en vertoeven in inspirerende omgevingen. Flexibele werkplekken zijn daarbij onmisbaar voor hardwerkende broodschrijvers als ons.

Lorenz test daarom in de komende weken flexplekken door het hele land voor de Nationale Flexplektest van Asus, een project in samenwerking met Sprout, NS en Microsoft. Als één van de zes bloggers test hij ze van binnen en van buiten. Is de koffie wel te pruimen? Zijn er genoeg stopcontactjes? Vormen de stoeltjes zich lekker naar ons achterwerk?

Meer info over deze test op de site van Sprout. Wij roepen alle zzp’ers van Nederland ook op om hun mening te geven hun favoriete flexplek – dat kan hier. Lang leve de freelancer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *